Om mig, och om bloggen

Jag heter Linnéa Regnlund och bor i Trollhättan med min katt. Jag har skrivit typ alltid.

Jag har egna erfarenheter av trauman och att vara flera inuti, men jag är bara en nu. Vi var inte så många delar och hade relativt lätt för att bli vänner med varandra när vi väl förstått att de andra fanns. Jag tror att jag befann mig i gränslandet mellan DDNOS och DID-diagnoserna, men fick inte någon dissociativ diagnos förrän efter att jag integrerats.

Numera har jag mycket begränsade problem med dissociation, men lever med smärta och trötthet/utmattning. Det mesta jag skriver om egna upplevelser av dissociation handlar om saker som skett för ganska längesen.

Mellan 2012 och 2016 hade jag en blogg som hette Från ett annat perspektiv där jag skrev om psykiatri utifrån ett patientperspektiv. Det blev en del texter om trauma och dissociation också, även om det inte var bloggens huvudfokus. 2016 fick jag en fråga från 1177.se om jag ville blogga där, och mellan september 2016 och september 2017 hade jag bloggen Det är bara jag nu, en blogg som haft ett tydligt fokus på trauma och dissociation. Den avslutades pga att de valde att göra omprioriteringar och prioriterade bort att ha bloggar. Jag kände mig inte helt färdig med det bloggandet, så den blogg du nu besöker startades som en fortsättning.

Jag har skrivit tre böcker om dissociation. De går att köpa i de vanliga nätbokhandlarna eller via min etsy-affär. Du kan läsa mer om dem och annat jag sysslat eller sysslar med på min hemsida: regnlund.se.

Kul att du hittat hit!