Till dig som är liten och finns inuti

Till dig som är liten och finns inuti

Hej
Hur har du det? Jag försvann visst. Blev det jobbigt? Jag är ledsen för att jag gjorde det i alla fall, utan att ens säga hejdå. Det var torsdag och jag var så yr och tänkte att jag kunde skriva dagen efter. Sen bara rann tiden bort och så var det nästan torsdag igen och jag tänkte att då kunde jag ju skriva en vecka för sent i alla fall. Fast sen var jag så trött och det blev inte. Inte förrän idag blev det. Jag är ledsen för det.

Och jag måste nog sluta skriva här. För jag orkar inte riktigt. Och det har liksom varit meningen att det ska vara lite tryggt att det kommer ett brev varje torsdag och jag orkar inte hålla reda på det nu eller skriva varje vecka, eller kanske ens skriva nån gång alls.

Men jag ville säga hejdå först. Inte bara försvinna. Jag tycker inte om när människor bara försvinner utan att säga nåt, då kan man ju själv tänka en massa saker. Som att man inte betyder nåt eller spelar nån roll eller som att det hänt personen nåt kanske.

Jag tycker att du spelar roll och det har känts viktigt för mig att skriva till dig. Och det har inte hänt nåt särskilt med mig. Jag är trött, men det är jag ju alltid. Det är för mycket annat i mitt huvud bara. Och jag har sällan så mycket att säga, känns det som. Jag orkar liksom inte hitta det som betyder nåt på riktigt i huvudet och då är det inte lika roligt att skriva. Och då känns annat roligare att göra.

Jag hoppas att du kan hitta andra saker som känns bra för dig, nu när jag inte ska skriva mer. Att du ska hitta sånt som känns tryggt eller lite snällt för just dig. Det är viktigt. Du är viktig. Jag har tyckt om att skriva till dig. Kanske skriver jag nån gång igen, om det är nåt särskilt jag tänker på. Men kanske inte. Och inte varje vecka längre, inte ens ofta.

Jag hoppas att du är rädd om dig.
Hejdå
Värme /Linnéa

4 thoughts on “Till dig som är liten och finns inuti

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.