Till dig som är liten och finns inuti

Bok och förvirring. (Till dig som är liten och finns inuti)

Hej
Hur har du det idag? Jag kände mig ganska pigg. Kanske för att jag och katten vilade nästan hela dagen igår. Och för att jag sov som en stock på natten. Sen var jag och hämtade antologin. Jag har hållit på med en bok med en massa olika personers texter om dissociation. Den är nästan färdig. Så nu fick jag den som nästan färdig och så ska jag leta upp allt som blivit fel och sen blir den färdig när jag fixat.

I vilket fall tänkte jag ungefär tusen tankar och skickade ungefär tusen mail och sen kom jag på att jag nog ätit för lite lunch fast jag inte märkte det förrän jag blev helt förvirrad. Fast kanske halva det förvirrade var för alla tankar och alla mail, men det blev liksom för mycket att vara hungrig också.

Så nu är jag trött ändå. Fast det var en ganska pigg dag. Och jag har ätit nu, men jag blir nog inte pigg ändå. Det är nog för sent för det idag. Jag är glad för boken i alla fall. Den kommer bli fin. Och jag är glad för att så många ville vara med i den. Fast jag orkar inte riktigt tänka på nåt mer idag, så jag har inget annat att skriva. Jag ville komma ihåg att skriva på rätt dag i alla fall. Det är ju torsdag. Jag vill ju skriva till dig då.

Här är några bilder på mig och katten (mest katten) när vi var trötta igår. Jag hade henne som kudde en stund. Det var mysigt. Sen tyckte hon att jag skulle ha en riktig kudde, så då fick jag ta det, för det är ju hon som bestämmer. Hon är ju katt.

Värme och hopp
Linnéa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.