Till dig som är liten och finns inuti

De små strecken. (Till dig som är liten och finns inuti)

Hej
Hur har du det idag? Jag hoppas att det är bra. Att det känns tryggt och skönt att det är vardag och lite mer vanligt igen, inte en massa högtider och speciella saker att orka med. Och hoppas att du får plats i er vardag. Att du kan göra sånt du mår bra av och få lite tid, även om de andra också behöver sin tid.

Jag mår inte så bra, orkar inte så mycket alls. De små sakerna kan bli så viktiga då. Ibland känner jag mig som en skattletare som letar efter det fina. För det fina blir så viktigt. Och det måste inte vara så stora saker, kanske till och med att jag inte orkar med de stora sakerna utan bara de små. Just nu är jag glad för bladen på den här växten. För att den är liksom randig och för att det ser ut som att nån har ritat små små streck på den. (Det är ganska smutsigt, bladet, jag fick det med posten. Och ville inte störa det för mycket just nu, det verkar jättejobbigt att resa i ett brev ju. Och sen komma till ett nytt hem och så ska man bo där bara. Jag blir trött av att tänka på det bara.)

Kanske att det inte spelar så stor roll egentligen, att det är små streck på bladet. Fast samtidigt gör det ju det. För jag blir glad av att titta på det. Ibland behöver det kanske inte spela mer roll än så för att faktiskt räknas.

Finns det något du blir glad av just nu? Jag hoppas det.
Värme /Linnéa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.