Till dig som är liten och finns inuti

Till dig som är liten och finns inuti. Torsdag igen.

Hej

Nu är det visst torsdag igen. Det har gått snabbt. Eller så har det inte det. Jag är så trött, sover så mycket. Det blir inte så mycket tid kvar då. Fast det är som att tiden samtidigt går långsamt när man är trött. Liksom trög att ta sig igenom. Fast det kändes som en kort vecka, även om det var lång tid.

Tid är rätt rörigt, tycker jag. Jag har inte så mycket att skriva heller. Ibland tänker jag att jag skulle sluta skriva de här breven för jag säger rätt sällan nåt viktigt nuförtiden. Fast jag tycker ganska mycket om att skriva dem ändå, så kanske jag inte slutar.

Hur var julen? Och nyår? Jag var trött. Och tycker inte om nyår. Men nu är det över. Synd att jag inte blev pigg. Det trötta kunde stannat kvar i det förra året och inte följt med hit, tycker jag.

Hoppas du haft det ok och har det bra.
Värme /Linnéa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.