Böcker

Vinn en bok, köp en billig bok, få en bok att recensera

Min nya bok Till dig som är liten och finns inuti – Breven från bloggen är färdig helt nyss. Därför vill jag säga tre saker.

♡ Det går att vinna en bok om man deltar i tävlingen som finns på instagramkontot @bokdagbok. Det är alltid väldigt få som deltar i mina tävlingar, så chansen att vinna är stor. Du måste delta innan kl 18 på lördag om du ska ha en chans att vinna.

♡ Fram till och med lördag går det också att köpa en bok till ett billigare pris. Vill du köpa några av mina andra böcker samtidigt blir de också billigare. Erbjudandet finns i min affär som du hittar här: etsy.com/shop/regnlund

♡ Det finns möjlighet att få ett ex av boken för att recensera. Vill du ha det kan du maila mig på regnlund@gmail.com och säga var du vill recensera den.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.