Okategoriserade

Problem med länkar och kommentarer

Det finns en bugg på min blogg som jag inte fattar. Och därför inte kan lösa. Orkar inte arbeta om hela layouten just nu, så tyvärr får den nog kvarstå ett tag om jag inte drabbas av klarsynthet. Ibland när man ska klicka på länkar så beter sig inte markören som att det är en länk, och om man klickar händer det inget eftersom det blir som att klicka på vanlig text. Och motsvarande sak kan hända om man vill skriva en kommentar. Man kan försöka klicka i rutan för kommentarer, men inget händer, det blir ingen markör och man kan inte skriva något.

Vet som sagt inte vad problemet är och inte vad lösningen är, men en lösning som funkar åtminstone i min dator är att scrolla lite upp eller ner och försöka igen, då brukar en länk bete sig som en länk och det brukar vara möjligt att få markören och kunna skriva i kommentarsrutan.

Ledsen för det här strulet och för att jag inte kan lösa det just nu.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.