Okategoriserade

Viktigt om bloggen

Jag har blivit sämre i mitt sjuka i kroppen och behöver vara sjukskriven ett tag. Behöver därför sjukskriva mig också från bloggen, även om den inte är nåt stort jobb. Jag tror jag kommer tillbaka sen, jag vet inte när det blir bara.

Det fanns ett par färdiga inlägg som jag tänkt publicera, jag la ut dem nu nyss, så de går att läsa för den som vill. Och jag ändrade räknaren så antalet kr som är kvar till nästa inlägg är inkl de inlägg jag lagt ut nu. Ni kan ju betala för dem om ni vill eller bara läsa dem ändå.

Ni som ger pengar via patreon gör såklart som ni vill. Om ni vill avbryta bidragen förstår jag det. Om ni fortsätter ge så räknar jag ihop vad jag får in och lovar att skriva inlägg för alla pengar, förr eller senare, precis som jag lovade när jag startade den här bloggen.

Den här bloggen har varit hattig, jag vet det (fast det kanske bara är på skånska det heter så?), och det känns synd. Fast det är ett tecken på att jag egentligen varit för sjuk hela tiden jag försökt ha den. Så det är väl lika bra att det blir som det är nu, att jag blir sjukskriven och att det blir tydligt för mig att det inte är läge att försöka. Att försöken får vara till en annan gång.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.