Att vara flera inuti · På 1177.se

Relationerna inuti, att vara varandras vänner. Del 4 (lilla).

Delarna jag var hittade sätt att finnas hos varandra och hjälpa varandra vidare. Det gick inte utan hjälp utifrån, och det gick långtifrån alltid. Fast när det gick var det väldigt bra och läkande. Ville berätta om det, och kände att det nog blir bäst förklarat med gamla texter. Dessa är från drygt ett år före integrationen. Vi hade kommit rätt långt då.

 

Lilla skriver:

”hej jag e lilla jag tycker mest om stora för hon är snällast o jag får alltid va hos henne o kan bli tröstad o trygg o jag vill få va det. o det känns konstigt att jag vet att hon är snäll o kommer fortsätta va det, fast jag vet det, det känns lite som en sol att veta det. o jag får kalla henne mamma för hon vill va det o jag tycker så mycket om det, jag vill kalla henne mamma hela tiden. det känns som om jag är lite viktig och värd liksom när hon är mamma o som om hon lovar att inte överge.

jag tror mellanstadie vill va ifred bara, hon ser mest ledsen ut o jag känner nästan inte henne fast jag vill krama henne så hon blir glad för jag vill det bara men jag tänker att hon vill va ifred o slippa mig fast kanske ska jag fråga henne om jag får krama henne.

högstadie är snäll, vi är kompisar vi tramsar mest en massa, hon är rolig. o så fattar hon en massa saker o kan förklara nästan allt för hon vet nästan allt. hon är snäll o kan trösta o krama med, hon är inte så som en mamma inte lika trygg liksom fast lika snäll tror jag. jag vet inte om hon kommer försvinna eller gå sin väg liksom fast om hon gör det så har jag ju stora så det känns ok fast jag vill att hon ska va här. jag vet att hon tycker om mig o hon kommer nog tillbaka sen om hon är borta. som nu, hon har varit borta en massa o jag blir glad när hon är här igen o det är inte som om hon varit elak för att hon har varit borta.

jag glömde skriva hur jag känner men jag känner mig som om jag är ledsen o sönder liksom fast att det inte är så hemskt för det finns såna som tröstar.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.