Att vara flera inuti · På 1177.se

Relationerna inuti, att vara varandras vänner. Del 2 (mellanstadie).

Delarna jag var hittade sätt att finnas hos varandra och hjälpa varandra vidare. Det gick inte utan hjälp utifrån, och det gick långtifrån alltid. Fast när det gick var det väldigt bra och läkande. Ville berätta om det, och kände att det nog blir bäst förklarat med gamla texter. Dessa är från drygt ett år före integrationen. Vi hade kommit rätt långt då.

 

Mellanstadie skriver:

”högstadie är liksom stor. jag känner mig viktig när hon tittar på mig och vill göra saker med mig. jag vill nog gärna få vara som hon. fast jag är inte det, jag är bara dålig. jag vill att hon ska lära mig sånt hon kan och vill göra saker med henne fast jag tror att hon hela tiden ska bli trött på mig eller fatta hur dum jag är. men hon säger inte det. hon säger annat. snälla saker fast inte som stora. som att dom inte är lika varma fast dom känns ändå ännu varmare ibland. hon säger att hon ska sparka dom på smalbenen med sina stålhättor om nån är dum mot mig och att hon inte brukar sparkas men ibland kanske man måste. och om jag säger att dom kanske bara är tysta och liksom ryggar vända mot mig så säger hon att det är lika bra för såna korkskallar vill man ju bara slippa. att dom kan stå där och ruttna i sitt tysta så kan hon och jag gå och göra nåt roligare än att bry oss om dom. och så vill hon hålla i min hand hela tiden för hon säger att jag kanske går min väg eller glömmer att hon vill vara med mig annars och att det inte gör nåt om jag inte kommer på nåt att säga fast det gör nåt om jag försvinner eller om jag är rädd och att jag inte behöver vara rädd för hon är större än dom som är dumma. och att jag kan bo hos stora och slippa dom.

jag tycker om henne fast jag är lite rädd. hon kanske bara är snäll för att nån har sagt att hon måste. fast jag vågar titta på hennes ögon lite, hon ser inte elak ut. fast hon kanske tröttnar på mig och fattar hur ful och äcklig och hemsk jag är. fast jag vill inte att hon ska det. men hon gör nog det. fast ibland känns det som om hon vet allt som är hemskt och äckligt och ändå tycker om mig fast jag har inte sagt nåt. jag vill att hon ska tycka om mig, att jag ska få va med henne.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.