Att vara flera inuti · På 1177.se

Delarna jag var. Mellanstadie.

Delarna skrev presentationer av sig bara några veckor innan integrationen. Så när de skrev det hade de hunnit våga finnas och förstå sig på sig själva som delar så mycket de kunde, så mycket som det blev innan integrationen. Klistrar in det de skrev då, med några små ändringar för begriplighetens skull ibland bara.

Mellanstadie skriver:

”hej. jag är mellanstadie. jag blir lite rädd av att skriva. så jag vill inte säga så mycket. innan va jag jätterädd hela tiden för allting fast det är bättre nu. jag vet att stora o [terapeuten] är trygga och det är jätteskönt. det är inte alls lika läskigt att finnas då. stora säger att det inte e konstigt att jag blev så rädd för jag va så ensam. o jag trodde att jag skulle va vuxen o inte behöva nån alls o att jag va dålig som inte klarade det fast stora säger att jag vaett barn o att man inte måste klara allt ensam även om man e vuxen. det känns som om hon vänder upponer på hela mig ibland o det e jätteskönt o jättejobbigt samtidigt. som om man blir helt yr.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.