Att vara flera inuti · Förklaringsförsök · På 1177.se

Hur kan det vara att vara splittrad? (Smärta)

Gammal text, från 2008. (Vet inte vem som skrivit, kanske delen som jag kallade Stora, men jag tror det handlar om Mellanstadie, hennes smärta.) Vill varna för att den här texten kan vara mer triggande än annat jag brukar publicera här.

”Maten puttrar på spisen och det hade kunnat vara så hemtrevligt men jag ligger på golvet och skriker och hyperventilerar, det kommer inget ljud, men jag skriker ändå för allt är galenskap och jag sliter i mitt hår och det känns som om jag vill kräkas ut mina lungor och det går ju inte men jag vill ändå, jag vill ta sönder allt som är jag, för jag är reducerad till bara smärta, jag hatar smärtan, jag hatar mig för just nu är jag bara det, det hemska. Jag klarar inte att resa mig, det är bra för nu har jag bara mina händer, mina naglar, mina tänder, jag klarar inte att döda mig, det är bra, det är bra även om dö är det enda jag vill. Nån del håller tillbaka mig, ser till att jag inte kommer ihåg hur man gör för att resa sig upp, ser till att jag inte kan få tag i nåt som jag skulle kunna göra mig riktigt illa med. Det är bra men jag hatar det för jag är bara smärtan och jag vill bli av med den till vilket pris som helst.

Allt inuti mig är hemskt och ont och jag vill inte ta hand om det, vill bara ta sönder, och det är dom på sjukhuset jag borde söka mig till, men de skulle försöka straffa mig till att må bra, jag vill inte bli straffad, jag vill inte bli ohörd om jag mår för dåligt, jag vill inte alls så jag stannar här och äter maten, den som puttrade, och allt är ett helvete och jag viskar ”snälla kan jag inte få dö” till mina väggar, om och om igen, men jag vet att jag aldrig kommer tillåta mig, jag vet att jag har låst fast mig i detta, livet, jag har glömt vad det är som är positivt med det, men fastlåst är jag, nån annan del av mig har nyckeln och vägrar ge den till mig, vägrar låta mig fly från detta, från allt.”

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.