Stödsamtal via chatt eller mail

Jag har ingen vård- eller samtalsutbildning. Jag är inte psykolog eller psykoterapeut, och har inte någon annan titel heller.

Jag vet hur det kan vara att vara ensam när det är för svårt, hur omöjligt det är. Jag vet hur det varit för mig att kämpa mot självskadande, självmordstankar, att orka med dissociation eller ångest, och hur stor skillnad det kan göra bara någon finns där.

Det jag kan erbjuda är inte behandling, det är stöd. Och det kan se ut på lite olika sätt. Det kan vara att vi har kontakt en enstaka gång eller under en längre period. Vi behöver inte prata om tunga saker, det kan vara skönt bara att prata med någon som vet lite om hur det kan vara att tex att dissociera. Och vi kan prata om tunga saker, jag kan finnas som avlastning om du behöver berätta om hemska minnen och blir lugnare av att få prata av dig.

Det jag kan göra är att lyssna och finnas här. Som komplement till din vård, kanske medan du står i kö, mellan gångerna, eller när någon har semester och du blir ensam.

Det är mycket upp till dig hur du vill använda vår kontakt, och när du tycker att du kan ha nytta av den. Du förbinder dig inte till något genom att prata med mig en gång, och du behöver inte redogöra för din historia, dina diagnoser eller något annat. Det är upp till dig vad du berättar och vad du tycker att jag ska veta.

Samtalen sker via chatt eller mail, och du kan maila mig på regnlund (at) gmail (punkt) com för att boka en tid för chatt eller kolla så jag har möjlighet att ta emot ett mail (för det mesta har jag det).

Innan vi påbörjar samtal via chatt eller mail gör vi upp om vilken betalningsmetod som ska användas, och vill du att jag fakturerar behöver jag dina personuppgifter (se nedan).Tekniskt

Chatt

Vi chattar via skype. (Obs att jag inte erbjuder röst- eller videosamtal.)

Du kan ladda ner skype här: www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer

Information om deras kryptering och säkerhet hittar du här: support.skype.com/en/faq/FA34649/protecting-your-online-safety-security-and-privacy#encryption

Funkar det inte för dig att använda skype får du gärna kontakta mig så vi kan hitta en tjänst som kan fungera för båda.


Mail

Du kan maila från vilken e-postadress som helst. Jag använder gmail.

Upplever du att det behövs en säkrare tjänst kan du höra av dig så kan vi kolla på vilka krypterade lösningar som finns.
Betalning

Faktura

För att jag ska kunna fakturera dig behöver jag följande uppgifter:
* Namn och personnummer (eller organisationsnummer).
* Postadress inkl postnummer, postort och land.
* Telefonnummer och e-post.

Faktureringen sker via Frilans Finans, mer information om dem hittar du på deras hemsida eller via deras kundtjänst. www.frilansfinans.se


Förskottsbetalning

Vill du vara anonym eller om du av någon annan anledning hellre vill betala i förskott, så går det bra att betala till mitt bankkonto eller via swish.
Priser

En chatt kostar 400kr, och är ca 1,5 timme lång.

Mail kostar 150kr, och då ingår möjlighet till att skriva ett längre mail och beskriva en situation eller ett problem, samt ett svar på ca 1 A4-sida.

Den femte chatten eller det femte mailet är det halva priset på, och det tionde är gratis.

Har du ont om pengar kan du få samtal eller chatt för halva priset. Du behöver inte förklara något, bara skriv det i mailet när vi bokar tid.