Samtal för behandlare

Kanske grubblar du på någon viss situation eller har allmänna funderingar som du känner att du skulle behöva ett annat perspektiv på.

Jag tror det finns lika många patientperspektiv som det finns patienter, och mitt perspektiv är såklart bara ett av detta. Men att chatta eller maila med mig ger en möjlighet att resonera med någon som inte har samma perspektiv som du, någon som ofta och länge varit i patientrollen, och kanske kan se saker annorlunda pga det.

Med mig kan du ta upp tankar som det inte skulle vara möjligt att ta med dina egna patienter, och kanske kan vi i samtal tillsammans ge dig en chans att bli ännu bättre i din roll som behandlare.

Samtalen sker via chatt eller mail, och du kan maila mig på regnlund (at) gmail (punkt) com för att boka en tid för chatt eller kolla så jag har möjlighet att ta emot ett mail (för det mesta har jag det).

Innan vi påbörjar samtal via chatt eller mail gör vi upp om vilken betalningsmetod som ska användas, och vill du att jag fakturerar behöver jag dina personuppgifter (se nedan).Tekniskt

Chatt

Vi chattar via skype. (Obs att jag inte erbjuder röst- eller videosamtal.)

Du kan ladda ner skype här: www.skype.com/en/download-skype/skype-for-computer

Information om deras kryptering och säkerhet hittar du här: support.skype.com/en/faq/FA34649/protecting-your-online-safety-security-and-privacy#encryption

Funkar det inte för dig att använda skype får du gärna kontakta mig så vi kan hitta en tjänst som kan fungera för båda.


Mail

Du kan maila från vilken e-postadress som helst. Jag använder gmail.

Upplever du att det behövs en säkrare tjänst kan du höra av dig så kan vi kolla på vilka krypterade lösningar som finns.
Betalning

Faktura

För att jag ska kunna fakturera dig behöver jag följande uppgifter:
* Namn och personnummer (eller organisationsnummer).
* Postadress inkl postnummer, postort och land.
* Telefonnummer och e-post.

Faktureringen sker via Frilans Finans, mer information om dem hittar du på deras hemsida eller via deras kundtjänst. www.frilansfinans.se


Förskottsbetalning

Vill du vara anonym eller om du av någon annan anledning hellre vill betala i förskott, så går det bra att betala till mitt bankkonto eller via swish.
Priser

En chatt kostar 400kr, och är ca 1,5 timme lång.

Mail kostar 150kr, och då ingår möjlighet till att skriva ett längre mail och beskriva en situation eller ett problem, samt ett svar på ca 1 A4-sida.

Den femte chatten eller det femte mailet är det halva priset på, och det tionde är gratis.