Vill du att jag ska läsa ditt manus?

Jag har inte jobbat med andras texter professionellt, bara med mina egna. Däremot har jag ibland hjälpt vänner med deras texter, och tror att jag är ganska bra på att se vad någon vill med sin text, vilka styrkor som finns där, och vad som står i vägen för att det ska bli en så bra text som det skulle kunna vara.

Jag skulle gärna vilja testa att läsa fler texter. Eftersom jag inte har så mycket erfarenhet kan du få ett billigt pris mot att du skriver ett litet omdöme till mig efteråt.

Omdömet är för att hjälpa mig att se vad jag borde bli bättre på, var mina svagheter finns. Och om jag vill får jag använda utdrag av det här på hemsidan.

Med det villkoret kan jag läsa din text för 1000 kr, och då ingår max 50 A4-sidor (1,5 radavstånd), och du får respons av mig som är minst två sidor. Vill du att jag ska läsa en text som är längre än så tillkommer 10 kr per sida.Betalning

Faktura

För att jag ska kunna fakturera dig behöver jag följande uppgifter:
* Namn och personnummer (eller organisationsnummer).
* Postadress inkl postnummer, postort och land.
* Telefonnummer och e-post.

Faktureringen sker via Frilans Finans, mer information om dem hittar du på deras hemsida eller via deras kundtjänst. www.frilansfinans.se


Förskottsbetalning

Vill du vara anonym eller om du av någon annan anledning hellre vill betala i förskott, så går det bra att betala till mitt bankkonto eller via swish.