Om mig

Jag heter Linnéa Regnlund, och föddes 1980 i Linköping, ditt mina föräldrar flyttat pga studier. De flyttade ganska snart tillbaka till Skåne, och sen har jag bott på olika håll i Skåne i hela mitt liv, fram till nu, sommaren 2016, när jag flyttade till Trollhättan. Här bor jag med min katt och närhet till skogen och trivs rätt bra.

Skrivit har jag gjort länge. Musiken tog över ett tag, man hinner inte engagera sig i allt. Fast efter att jag fått problem med värk i händerna återvände jag efter ett tag till orden, och där har jag väl stannat.

Att skriva har varit ett sätt att försöka hitta konturer i det kaos jag varit och levt i, ett sätt att göra mig begriplig för mig själv. Det har också varit en plats för lust, för att leka, låta det kreativa finnas. Jag drömmer i stort sett alltid om att orka och hinna skriva mer, att det ska finnas mer plats över till det.

Mina erfarenheter av psykiatri har varit fjorton år inom vuxenpsykiatrin, framförallt i Malmö, och mina problem har berott på trauman. Jag har en del erfarenhet av ångest, depression, självskadande, självmordstankar, ptsd och dissociation, och också av utmattning och att leva med kronisk smärta.

Jag har också en del erfarenheter av medicin, ect, terapi, slutenvård (men aldrig tvångsvård) och att möta både bra och dåliga behandlare.

Som det är nu har jag inte längre någon kontakt med psykiatrin, men med andra delar av vården.

Vill du veta mer om vad jag skrivit får du gärna klicka dig runt här på hemsidan.