Upplägget för bloggen

Grunden är enkel. Varje inlägg på den här bloggen kostar 150 kr. När ett inlägg är skrivet och finns på bloggen väntar jag på att det ska bli betalt innan jag skriver nästa. Hur mycket som är kvar tills nästa inlägg ser man enkelt i bloggens sidhuvud.

Av de 150 kronorna går drygt hälften till skatt och egenavgifter, och resten får jag i lön.

Vartannat inlägg skriver jag till vuxna läsare och vartannat inlägg är skrivet till små eller halvstora delar som finns inuti. Vad inläggen innehåller bestämmer jag själv. När ett inlägg är betalt kan det dröja innan nästa inlägg kommer om min hälsa eller övrig arbetsbelastning gör det svårt att orka. Jag kommer skriva för alla pengar jag får in, förr eller senare.

Jag får lov att skriva gratisinlägg om jag känner för det, och inlägg som mest består av till exempel information om var man kan köpa mina böcker och liknande kommer jag inte ta betalt för.

 

Patreon
Via patreon kan du ge ett bidrag per månad. Patreon tar 5% i avgift, som dras från de pengar som betalas in.
patreon.com/regnlund

Swish
Via swish kan du föra över vilken summa du vill när du vill. En tia kan kännas lite, men så väldigt många tior behövs inte för ett inlägg, så den spelar roll.
→ 0704374455

Banköverföring
Är det enklaste för dig att överföra pengar till mitt bankkonto kan du maila mig så får du uppgifterna. Det gäller både om du vill göra en enstaka överföring eller lägga in så du överför pengar varje månad.
regnlund@gmail.com

 

Alla pengar jag får in redovisas som hobbyverksamhet och jag betalar skatt och sociala avgifter enligt regelverket.

Bonus för regelbundna givare
För den som väljer att ge ett bidrag varje månad (via patreon eller banköverföring) kommer jag någon eller några gånger per år göra ett utskick med någon form av premie. Just nu är det oklart vad det kan vara, men det hittar jag på vid senare tillfälle. Det finns också chans att vinna böcker vid utlottningar.