Till dig som är liten och finns inuti

Snubbeldagar. (Till dig som är liten och finns inuti)

Bilden kan innehålla: himmel, träd, utomhus, natur och vatten

Hej
Hur har du det idag? Jag är trött, fast det gör inte så mycket. Jag har ändrat om lite så jag försöker jobba på måndag-torsdag och sen får jag vara ledig tre dagar när det är helg. För jag orkar bättre då. Och jobbar ändå så få timmar. Men nu är min arbetsvecka nästan slut, jag är jättetrött av den. För de där få timmarna känns ändå som mycket jobb om man är jag. Och samtidigt känns det skönt att tänka på lediga dagar när jag är trött.

Igår och idag har jag haft snubbeldagar. Har du såna?

Egentligen hade det kanske inte varit så mycket snubbel denna gången, det är som att jag har snubbliga händer mest. De är nog trötta. Som att jag trycker på fel ställen på mobilen så jag råkade skicka meddelande till fel person, eller att jag välte ut hälften av mina makaroner när jag gjort lunch. När jag skulle lägga ett bokmärke i boken jag skulle lägga undan så lyckades jag på nåt sätt lägga det på fel ställe så det låg bredvid boken när jag stängde den och när jag skulle lägga mobilen på en pall hamnade den för långt ut på kanten och ramlade ner.

För det mesta när jag har snubbeldagar är det inte bara händerna utan allt. Som att jag krockar med dörrar och snubblar på mina fötter och tänker fel och gör fel och dricker för varmt te och bränner mig på tungan och välter och spiller och tappar saker hela tiden. Jag brukar vara väldigt trött då, som att det inte finns kraft för detaljer. Och som att det är detaljer som gör ifall man lyckas gå genom en dörr när man öppnat den eller halvt råkar gå in i den. Och om mobilen hamnar på eller bredvid en pall är också en detalj. Liksom tio centimeter hit eller dit, lite petigt är det? Det var ju nästan rätt? Fast det är så mycket som blir fel om sånt som tio centimeter inte kan spela roll för att man är för trött för det.

Egentligen konstigt när det mest är händerna. Fast jag har nog suttit vid datorn och skrivit för mycket. Det är mycket detaljer då, vad jag tycker att händerna ska göra. De måste ju ha fingrarna på rätt ställe så det blir rätt bokstäver. Hela tiden. Och hur många gånger som helst. Kanske kan de inte orka mer sen då. På nåt sätt går det att förstå.

Jag ska gå och lägga mig i soffan nu, med mina trötta händer. Och med katten förstås. Och så ska jag låta helgen och vilan komma. Det blir bra.

Värme /Linnéa

Bilden kan innehålla: inomhus

2 thoughts on “Snubbeldagar. (Till dig som är liten och finns inuti)

    1. Det är ganska tröttsamt :/ dumt att man så ofta får symptom man blir tröttare av när man är trött..

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.