Till dig som är liten och finns inuti

Vad skulle du vilja säga? (Till dig som är liten och finns inuti)

Hej
Hur har du det idag? Jag väntar på att vaktmästaren ska komma och göra mitt element varmt igen. Jag är inte så bra på att vänta. Jag vill hellre till exempel sova. Katten har gått och gömt sig. Det är nog lika bra, hon tycker inte om människor som hon inte känner. Och för det mesta vägrar hon lära känna nya.

Jag jobbar lite med den där boken jag skrev om en annan gång. Den där det är olika texter och bilder av såna som dissocierar. Jag tänkte på dig faktiskt när jag satt och läste texterna som ska vara med. Jag undrar vad du hade velat berätta om du kunnat skriva och inte varit rädd och det inte fanns nåt annat som gjorde att du inte kunde vara med. Vad hade du velat säga till världen om det inte fanns risk för att nån blev arg på dig eller att det blev dåligt på något annat sätt? Det undrar jag.

Vet du det själv? Ibland vet man ju inte, eftersom ingen liksom brytt sig om att fråga. Hur ska man veta då att någon kan undra och att det man tänker på kan vara viktigt? Jag tycker att det är viktigt i alla fall. Det du tänker på. Det du hade velat berätta. Du behöver inte berätta för mig ändå, kanske är det bättre om du säger såna saker till nån du känner och träffar. Men jag ville säga det ändå, att jag fattar att det är viktigt, sånt du vill säga. Och att jag undrar om du vet det, att det är viktigt. Jag undrar om du vet att du är viktig. Jag hoppas det.

Värme /Linnéa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.