Till dig som är liten och finns inuti

Nej nej nej. (Till dig som är liten och finns inuti.)

Hur har du det idag? Förlåt att jag inte skrev igår. Och höll på att inte skriva idag heller. Igår var jag trött för att jag var på en vårdgrej i onsdags och idag är jag trött för att jag var på en vårdgrej idag. Det är för mycket vård. Jag och katten surar och kurar och myser lite också kanske, men mest surar och kurar vi nu. Fast kanske att hon tjurar mer för att jag ger henne äcklig mat. Jag visste ju inte det när jag köpte den, men hon tycker jag ska slänga den och ge henne god mat istället. Jag tycker det verkar onödigt. För hon äter den efter en kvart eller så, men hon är sur. Jag måste ju veta att jag gör fel.

Jag är trött på att det är så mycket tråkigt som ska ta all kraft. Som vård. Jag vet att vård ska vara en bra sak och ibland måste man och.. ja.. jag fattar det där. Men om jag tycker det är jobbigt och inte orkar nästan nåt annat? Då blir jag tjurig. Gjorde broderi där det står nej nej nej bara för det. Satte det på blommor idag. I en lite trasig ram, för det kändes som att det passade. Det blev lite bättre då. Lite mindre tjurigt.

Jag kanske orkar skriva mer nästa vecka. Och på rätt dag. Jag kände att jag ville skriva nåt i alla fall för jag har ju inte glömt det. Jag orkade inte bara. Jag orkade faktiskt bara sitta i soffan med katten och tänka nej. Ibland får det vara så. För att det är så.

Hoppas du är lite gladare.
Värme /Linnéa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.