Till dig som är liten och finns inuti · Trötthet

Till dig som är liten och finns inuti. Lingon och trötthet.

Hej

Hur har du det idag? Jag hoppas att du har det bra, och kanske att du har regn om du är sån som tycker om regn. Vi har haft regn fast det blåste bort. Nu är det mest fluffiga moln. Jag tycker om moln. Och regn. Så jag är ganska nöjd.

Jag är trött också. Det är lite bättre idag än på rätt många dagar, men ändå väldigt trött. Jag har sovit middag två gånger. Jag tycker man får det, om man behöver. Jag behövde det. Fast jag har ont i kroppen, så jag får för ont om jag ligger ner mer nu. Måste vara uppe. Det är lite trist att det är så, men jag vill ju kunna ligga ner så jag kan sova på natten.

Igår hittade jag lingon. Alltså de sålde dem i en stor burk med många många. Jag var inte i skogen och letade, för det orkade jag inte. Jag kanske ska göra sylt, jag tycker det är roligt. Fast kanske jag är för trött, jag vet inte. Jag måste känna efter lite mer. Jag tycker att ofta när man får lust att göra nåt, då vill man göra det meddetsamma. Fast egentligen kan jag väl göra sylt imorgon lika bra. Det bara känns som att jag vill göra sylt nu bums för att jag tänker på det.

Värst är det när man måste göra något tråkigt istället för det man vill. Egentligen skulle jag städa. Fast det har jag bestämt att jag slipper idag och imorgon med. Sen kanske. Om jag orkar.

Jag tycker det är bra när man får slippa. Fast det är väl för att jag så ofta inte orkar.

Brukar du orka saker? Och brukar du få göra sånt du har lust med eller mest en massa tråkigt?

Jag tänker på dig.
Och vi hörs nästa vecka.
Värme och hopp /Linnéa

Ps. Katten är också trött.

Ps 2. Jag har gjort en bok med breven från bloggen på 1177. Den är jättesnart färdig. Om man vill kan man köpa den billigare nu, så skickar jag den meddetsamma när den är färdig. Säg till de stora att de kan titta här.

 

2 thoughts on “Till dig som är liten och finns inuti. Lingon och trötthet.

  1. Vi är tydligen inne i en piggperiod så vi får göra massor! Vi har pysslat och varit i skogen idag. Och så fick vi gå med terapeuten och hennes hundar och fick klappa en stund :o)
    /LillaMy

    1. Åh vad fina saker att få göra. Jag tycker också om pyssel och skog. Och hundar lite, fast jag tycker mer om katter 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.