Okategoriserade

Följ via e-post + GDPR

Nu ska det komma upp en sån där irriterande ruta som ber er godkänna cookies, för att det ska bli rätt med GDPR. Det enda jag personligen gör är att se hur många besökare jag har, och om ni lämnar kommentarer så får jag den informationen som ni skriver in där. Vill ni veta vad mina tillägg gör för att kunna hjälpa mig med sånt som att rensa från skräppost och hålla ordning och föra statistik får ni nog klicka på länken som visar policyn för cookies, för jag orkar tyvärr inte ha så bra koll, och jag tror mitt ansvar bara är att informera, inte tvunget själv förstå. Även om man kanske inte brukar säga det.

En annan sak jag till slut ordnade är att man ska kunna följa bloggen via e-post nu. För att göra det så klicka fram menyn (tryck på de tre strecken i sidhuvudet) och scrolla till längst ner. Där skriver man in en e-postadress, och sen ska det funka.

Är det nåt som strular så säg till, så ordnar jag det när jag orkar.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.